ABOUT US

VISION, MISSION AND VALUES

Hita is committed to endlessly creative and make use of the best features of natural herbs to create many quality products helpful for support treatment – enhance community health.

BRANDS

HITA’S BRANDS:

We always believe that Hita’s products will bring health benefits to customers right from the start. Not only offering pure organic products, but also providing excellent services. At Hita, customers will always experiment the best.

VO UU MEDITATION INCENSE

Nhang sạch lan toả, tiếng cười vô ưu

Read more

HITA COFFEE

Life’senergy

Read more

HITA TEA

Thiền trà nhất vị

Read more

HITA VEGAN

Nhà hàng chay chuẩn 5 sao

Read more

HITA FARM

Xanh sạch cho cuộc sống

Read more

PRODUCTS

Highlight products and services:

Hita’s products are suitably for yoga lovers who enjoy silent moments. They help to reduce stress and re-produce energy. Especially, they are suitable for people who are fans of naturally spiritual products.

Once you have used and loved Hita’s products, re-visit us, you will be able to choose suitable products from our exclusive offers.

Vo Uu Meditation Incense

Vo Uu gift box

Vo Uu Meditation Incense

Nhang Thuốc Nam có tăm

Vo Uu Meditation Incense

Nhang Thuốc Bắc có tăm

HITA Coffee

Home Honey

REVIEWS

What our clients say

Don’t just take our word for it. Hear what our customers have to say!

Thanh Nguyễn
Customer support

Nhang Thiền Vô Ưu

Thật là tuyệt vời khi mình đã biết tiếp cận và sử dụng nhang Thiền Vô Ưu sạch này, hương thơm dễ chịu, thật sự rất tốt lại an toàn nữa từ nay mình và gia đình sẽ chỉ sử dụng nhang Thiền Vô Ưu vì sức khoẻ của gia đình mọi người hãy thử đi và sẽ thay đổi giống mình.

July Wood
Saler

HITA Coffee!

Không gian yên tĩnh, thưởng thức 1 ly cafe thật sự để có năng lượng, tất cả đều là bạn, đều tuyệt vời là trãi nghiệm cafe chất lượng với những người bạn thật tốt.

Dang Hydra
Customer

Nhang Thuốc Nam!

Mình xài thử nhang rồi nhé, đối với người giấc ngủ không sâu trầm trọng như mình thì nhang hỗ trợ rất tốt nhé. Tạo không khí dịu nhé ấm áp để dễ đi vào giấc ngủ. Mình không nói giúp mình giấc ngủ ngon được (vì mình uống thuốc còn không được) nhưng giúp cải thiện tinh thần rất tốt, mình sẽ ủng hộ…

NEWS

Instagram has returned invalid data.

HITA ON INSTAGRAM